Готов проект на къща C14

Информация за проекта:

 • Проект ID: 35
 • Веранди: 1
 • Застроена площ: 71 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 150 кв.м.
 • Етажи: 2
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Балкони: 2
 • Бани/WC: 3
 • Тип покрив: Плосък
 • Цена: 3550 лв.

Информация за проекта:

Това е готов проект на ваканционна къща, която е подходяща за прилагане в крайморските райони. Сградата може да се разположи самостоятелно в парцела или да е част от вилно селище с комплексно застрояване. Визията на къщата е модерна с експресивни преплитания на обеми и форми. Във фасадата са използвани облицовка от полирани варовикови плочи, HPL панели с дървена текстура (специално защитени срещу соления морски въздух) и цветна мазилка. Дървените слънцезащитни жалузи, освен че предпазват от прегряване помещенията, добавят детайл и заедно със стъклените парапети създават усещането за лекота на ваканционната къща. Самото излъчване на сградата подсказва летния и характер. Къщата е двуетажна като на първо ниво са проектирани входно антре, дневна с трапезария и кухня, спалня със самостоятелна баня и тоалетна за етажа. Вита стълба води към второ ниво, където е разположена една спалня със самостоятелна баня. Просторни тераси откриват къщата към гледката. Проектирани са големи витрини към двора и към панорамата, за да могат обитателите да се наслаждават на гледката и от помещенията. Същевременно терасите надскачат пред прозорците като по този начин предпазват стаите от преослънчаване.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е плосък. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 17м
за вилно строителство - 19м

3550

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Pavlina hristova
Pavlina hristova

Interesuva me kolko struva ka6tata v gotov vid kato materiali i rabota.ili mi se obadete0895647422

Вожидар божилов
Вожидар божилов

интересувам се по скоро како е разстоянието което заема постройката със отстоянията от 3 метра ми остава точно 9.5 метра към лицето иначе ще се наложи да се събори гараж и дали верандите се включват във отстоянията

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Лицето на къщата към улицата е 10.90 метра, така че с отстояниета от по 3 метра трябва да имате минимално лице от около 17 метра. При желание има начин с малка преработка да се вмъкнем в разстояние от 9.50м. Визията и разпределението ще останат същите, просто малко ще се свият спалнята и банята като при това площите на помещенията ще останат същите. Поздрави!


Raynov
Raynov

Здравейте, г-н Петков! Моля свържете се с мен по @адрес, за да ми кажете приблизително цена от начало на изграждането, до ключ колко ще струва. Ясно е, че точна цена не може да се каже, но вие сте в този бизнес и със сигурност знаете +/- ориентировъчно, за какво иде реч. Проекта ми харесва, ще чакам свръзка.

Potager
Potager

Много красив проект, бихте ли ми казали каква е височината на къщата и евентуално ориентировъчна цена на строителството до ключ на имейл адреса ми. Благодаря ви. Имате много хубави проекти.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, благодарим за коментара. Отговорили сме Ви в писмо. Поздрави!


Paola Novova
Paola Novova

Bihte li mi kazali dali tozi proekt moje da se izpalne za kashta s RZP 200 m2,kolko shte struva proektiraneto i ako moje da mi dadete cena do kliuch.

Blagodarq predvaritelno.

P.Novova

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, отговорил съм на въпросите ви в писмо. Поздрави!


Иван иванов
Иван иванов

Този проект, можели да се изпълни в имот със статут на нива 10 кат., на 2 км. от Кърджали, по новата наредба за строеж върху земеделска земИмотът е 5дк.

Ток и вода, първата къща е на 30 метра, предполагаме че от ВИК и EVN може да се прекара съответно чрез заплащане. Или трябва смяна на статута на земята.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, допускането на застрояване в земеделски земи до голяма степен зависи от изискванията и разпоредбите на местната община. В общия случай трябва да се изработи и одобри ПУП, който да определи видът и големината на застройката, както и да покаже инфраструктурната обвързаност на имота (ток и вода). Едва след това може да се прецени дали може да се разположи конкретната сграда на вашия парцел.


Десимир Иванов
Десимир Иванов

Може ли приблизителна цена за къщата груб строеж?

Поздрави

С най добри пожелания

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, приблизителната цена за изпълнение на груб строеж е около 150 евро/м2. Естествено това е осреднена цена и може да варира в зависимост от местоположението на къщата, района в който се строи, налкона на терена, геоложките особености на почвата и самата строителна фирма. Поздрави!


GERGANA
GERGANA

ZDRAVEITE,BIH ISKALA DA ZNAM KOLKO 6TE STRUVA DOLO GORE PRI ZAVAR6VANE DO KLIU4

Илиан Петков
Илиан Петков

Ориентировъчно строителната стойност е около 380 евро/м2. По-точно остойностяване ще ви бъде дадено от строителните фирми на база нашите проекти и количествяените сметки по всички части. Поздрави!


Evelina
Evelina

Здравейте, бихте ли ми казали приблизителна сума до ключ ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, в предишния коментар сме отговорили на този въпрос. Поздрави!


Evgeni Todorov
Evgeni Todorov

Vazmojnolie na vtoria etash oshte edna staq, ot po kasata strana na terasata, smisal kadeto e po malkata terasata da bade staq, s minimalna terasa okolo 2kv.m.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,
възможно е да се добави стая на втори етаж. Поздрави!