Кои сме ние

Архитектурно студио "Ай Ес Пи Дигитален Дизайн" ООД

Архитектурно студио "Ай Ес Пи Дигитален Дизайн" ООД е създадено през 2003г. Собственици и управители са архитектите с пълна проектантска правоспособност и членове на КАБ архитект Илиан Петков и архитект Светозар Петков. Фирмата е специализирана в изготвянето на инвестиционни проекти за жилищни и обществени сгради, както сочи и нашето портфолио. Процесът на създаване на сградата от белия лист до завършения инвестиционен проект ни мотивира и вдъхновява да продължим да се развиваме творчески. Архитектурното студио разполага с модерно оборудване, хардуер и софтуер като по този начин сме способни да отговорим на всички изисквания за съкратени срокове относно изпълнението на задачите. Работим заедно с клиента от момента на получаване на задачата до окончателното завършване на сградата.

Защо да изберете нас

"Ай Ес Пи Дигитален Дизайн" ООД е иновационно, модерно и развиващо се архитектурно студио, което поставя акцент върху клиента и неговите желания. Благодарение на богатия си професионален опит предлагаме комплексна услуга, включваща много повече от проектиране. Ние сме освен Ваши архитекти, също така и съветници, носители на вдъхновение, но и коректори и професионални водачи в света на необятните идеи за Вашия дом или бизнес. Всички публикувани проекти са разработени единствено от нашия екип. Не предлагаме чужди проекти и не публикуваме реклами. Вие сте в един авторски сайт, чийто създатели "не пазят" анонимност и Ви канят да заповядате на безплатна консултация в удобно за Вас време.

 
БОГАТ ОПИТ
Архитектите в студиото имат богат професионален опит, натрупан след редица осъществени проекти
 
ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Ние подхождаме отговорно към всяка задача и не спираме работа, докато проектът не Ви задоволи напълно
 
КОРЕКТНОСТ
Държим на ясните взаимоотношения между изпълнител и клиент и изпълняваме нашата част от договореностите
 
БЪРЗИНА
Изготвяме проектите в съкратени срокове, защото времето е от значение при реализиране на идеите
 
КАЧЕСТВО
Ние сме заложили високи стандарти във всеки един аспект на проектирането, за да получите продукт с високо качество
 
ОТНОШЕНИЕ
Обръщайки се към нас Вие получавате личен архитект, който да реализира Вашите идеи, независимо от мащаба им

Проектиране от разстояние

В днешния мобилен свят вече не звучи толкова екзотично Вашият архитект да проектира къщата Ви, която се намира на десетки и дори стотици километри разстояние. В идеалният случай проектантът и клиентът се срещат на разговор в офиса на студиото и впоследствие отиват на мястото на бъдещата къща за добиване на впечатление от първо лице. Практиката обаче доказва, че все по-често предпочитаният начин за комуникация е от дистанция. Независимо дали клиентът е в друг град (дори в друга държава), или работата му не позволява да отдели нужното време, това няма да възпрепятства проектирането на къщата му. Модерните технологии за комуникация, както и интернет приложения като "уличния изглед" на Гугъл Земя, се превръщат в незаменим партньор и помощник на архитекта в изработването на качествен и отговорен продукт. Фирма "Ай Ес Пи Дигитален Дизайн" ООД има богат опит в работа с клиенти от разстояние като крайният проект не отстъпва по качество от останалите.

Нашият екип от архитекти


 
 

архитект Петко Петков

Консултант - ръководител
 

архитект Светозар Петков

Управител
 

архитект Илиан Петков

Управител

ВЪЗЛОЖИТЕЛИ

Значителен брой клиенти са използвали услугите на архитектурно студио “Ай Ес Пи Дигитален Дизайн” ООД и са с добри отзиви от взаимното сътрудничество. Сред тях са:

  • ОБЩИНА БУРГАС
  • ОБЩИНА ПОМОРИЕ
  • ОБЩИНА ЦАРЕВО
  • ЛУКОИЛ АД
  • НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ АД