Готов проект на къща B13

Информация за проекта:

  • Проект ID: 38
  • Веранди: 1
  • Застроена площ: 100 кв.м.
  • Разгъната застроена площ: 100 кв.м.
  • Етажи: 1
  • Спални: 2
  • Стаи: 3
  • Бани/WC: 2
  • Тип покрив: Четирискатен
  • Цена: 5000 лв.

Информация за проекта:

Този типов проект на еднофамилна къща има модерна визия като фасадата е изпълнена с елегантна дървена облицовка и цветна мазилка. Идеята на къщата е жилищните помещения да са отворени изцяло към двора, докато обслужващите помещения да са разположени към улицата. Особено внимание е отделено на дървените елементи около прозорците, които създават топлина и уют. Къщата е едноетажна и се състои от входно антре, дневна с кът за камина, трапезария, кухня, две спални, баня, тоалетна и склад. Проектът предвижда големи витрини към двора, за да отворят къщата към гледката, а също и за да могат обитателите да се възползват максимално от дневната светлина. Пред дневната е проектирана просторна покрита веранда.

Конструкцията на къщата е в два варианта: монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно и във вариант с дървена конструкция. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 18м
за вилно строителство - 20м

5000

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Т. Танев
Т. Танев

Здравейте,

проекта е много хубав,но искам да запитам облицовката на външните стени от какъв

материал е?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, радвам се че проекта на къща Ви харесва. Облицовката е изпълнена с HPL панели, която гарантира издръжливост на фасадата срещу въздействието на околната среда. Не изисква поддръжка, както дървената облицовка и е особено подходяща за прилагане в агресивна среда какъвто е соления морски въздух.


M.Atanasova
M.Atanasova

Zdraveite.Mnogo mi haresa proekta na tazi kashta.Shte se radvam da se informiram,ako e ot Vashata kompetentnost,kakva e priblizitelnata cena za postroqvaneto i.Blagodaria i Vi jelaq novi profesionalni uspehi.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, можем да посочим само ориентировъчни цени за строителната стойност на къщата. По наша преценка тази къща би излязла около 350-400 евро/м2 до ключ (груб строеж и довършителни работи). Точни оферти бихте получила от строителна фирма на база проектната документация. При желание от ваша страна можем да ви съдействаме в намиране на строител. Поздрави!


Plamen Levkov
Plamen Levkov

Здравейте! Поздрави за уникалния проект. Интересувам се евентуално при закупуване на проекта, при каква цена мога да получа и конструктивен план с количествена сметка. За да Ви олесня, ще Ви кажа, че при евентуален строеж няма да има бетонна плоча. Благодаря Ви!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, благодаря за изразеното мнение. Относно въпроса Ви, в цената на проекта са включени количествените сметки по част Конструкции (бетон и армировка). Поздрави!

Ferdi ali
Ferdi ali

tazi cena 2000lv. vklucvali montaj ili e samo za proekta

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, това е цена за проекта. В секцията "Необходима информация" от менюто горе в ляво сме описали какво включват проектите. Поздрави!


Стефан Радченков
Стефан Радченков

Здравейте,

възможно ли е да се направи още една спалня с баня в под покривното пространство ?

Какъв е наклона на покрива и каква може да бъде използваемата площ на това пространство?

Възможно ли е да се сложи и стълба към него и къде ?

В проекта покрива от бетонна плоча ли е или от греди?

Поздрави!

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, напълно възможно е да се проектира спалня с баня на второ ниво, което ще превърне къщата в двуетажна. Разбира се можем да увеличим наклона на покрива, за да разположим спалнята в подпокривното пространство. Вероятно ще трябва да проектираме и надзид за да достигнем нужната височина, но колко ще е висок този надзид ще стане ясно при реалното проектиране. Стълба към второ ниво вероятно ще се проектира зад (или на мястото на) склада, но отново трябва да започнем реална работа, за да сме по-конкретни. Самият покрив е дървен, а плочата над помещенията е монолитна. Поздрави!