Готов проект на къща B15

Информация за проекта:

  • Проект ID: 45
  • Веранди: 1
  • Застроена площ: 65 кв.м.
  • Разгъната застроена площ: 65 кв.м.
  • Етажи: 1
  • Спални: 2
  • Стаи: 3
  • Бани/WC: 1
  • Тип покрив: Четирискатен
  • Цена: 5000 лв.

Информация за проекта:

Това е готов проект на малка едноетажна дървена вила. По фасадата са използвани каменна и дървена облицовка и мазилка като целта е къщата да се приобщи към пасторалната среда, за която е проектирана. Едновременно с това визията е съвременна. Очарованието на вилата се създава от дървените елементи по фасадата като кантове около отворите, капаци по прозорците и дървените колони. Търсено е балансирано отваряне на къщата към двора като витрините са отстъпили място на прозорците. Акцент в челната фасада е каменната стена на камината, която прорязва къщата във вертикала. Във вилата са проектирани входно антре, дневна с кухненски бокс и кът за хранене, две спални, баня и склад.

Конструкцията е дървена скелетна. Ограждащите стени са многослойни с междинна и с външна топлоизолация. Фасадното оформление включва каменна облицовка от плочи гнайс, дървена облицовка и цветна минерална мазилка „Baumit”. Дограмата е PVC със стъклопакет от нискоемисионно стъкло. Покривът е четирискатен покрит с бетонни керемиди “Bramac”.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство – 16м
за вилно строителство – 18м

5000

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

Коментари

Лилия Витанова
Лилия Витанова

Тази къща е прекрасна. Имаме желание да си я построим но имаме парцел с малко лице-11метра.Искаме нещо подобно като въпросния проект, но само с една спалня.Моля предложете ни нещо подходящо за парцел с квадратура 350квадратни метра.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, при лице 11м и отдръпване от съседите по 3м означава, че търсите къща с фронт към улицата максимум 5м. Имаме няколко проекта, които се доближават до това изискване и с лека преработка ще могат да се приложат. В писмо ще ви пратя линк към тези проекти, но моя съвет е да се свържете с нас и да обсъдим възможните варианти. Поздрави!


Добрин Т.
Добрин Т.

Интересувам се имате ли фирма която да изпълни този проект в с.Загоре(Стара Загора).Колко би струвало изграждането без Ел. и ВиК.Благодаря.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, конкретният проект е разработен с дървена конструкция. В Стара Загора се намира фирма Сглобяеми и Монолитни Къщи "Комфорт", която може да реализира този проект. Къщата може да бъде реализирана и с монолитна стоманобетонна конструкция при желание от ваша страна. Относно строителната стойност можете да се обърнете към тях за детайлна оферта. Поздрави!


Ivan Mitsin
Ivan Mitsin

Az tursq tochno takuv vid kushti . Tova ot koeto se interesuvam e dali cenata 2200 e kraina za celiq proekt ili po tochno kakvo se vlkliu4va vuv tezi 2200 leva blagodarq vi predvaritelno !

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, можете да се запознаете подробно със съдържанието на проектната документация в секции "Необходима информация" и "Цена на готов проект". В общи линии към цената трябва да добавите изходните данни касаещи вашия парцел (Геодезия и Геология, както и Доклад за оценка на съответствието по част Енергийна ефективност). Поздрави!


Kemal
Kemal

34лв на кв/м??? :D

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,

цената за проекти под 100кв.м. е фиксирана на 2000лв за къщи с монолитна конструкция и 2200лв за къщи с дървена сглобяема. Все пак броя на проектите не намалява с квадратурата и от общината ще ви поискат същите части: Архитектура, Конструкции, Ел, ВиК, ОВ, ЕЕ, ПБЗ, Пожарна безопасност, Геодезия и т.н. без значение дали правите малка къща от 20кв.м. или къща от 1000кв.м. Затова и сме приели тези минимални цени, а всеки е свободен да избира. Поздрави!


Петър Петров
Петър Петров

Здравейте!
Аз имам подобно питане както един друг клиент - лицетожна парцела е 12м. Моля пратете някакви подобни проекти, които да дадат обща информация какво бихме могли да построим на такова лице. Дължината е 40м.
Интересувам се само от къща с дървена конструкция.
Благодаря Ви!
П. Петров - 0888 453429

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ще се свържем с Вас на посочения телефон, за да обсъдим възможностите. Поздрави!