Готов проект на къща C11

Информация за проекта:

 • Проект ID: 31
 • Веранди: 1
 • Застроена площ: 55 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 115 кв.м.
 • Етажи: 2
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Балкони: 1
 • Бани/WC: 2
 • Тип покрив: Четирискатен
 • Цена: 5000 лв.

Информация за проекта:

Представяме Ви проект на двуетажна еднофамилна къща решена с традиционни материали - каменна и дървена облицовки, бялата мазилка и елегантни дървени кантове около прозорците. На първия етаж са проектирани дневна с камина, трапезария, кухня, тоалетна и склад. Г-образната форма на дневната позволява функционално зониране и оптимално оползотворяване на пространствата. Пред дневната е проектирана просторна покрита веранда и в нея е обособен кът за външна камина. Входът на къщата е подчертан от елегантна дървена пергола. На втория етаж са проектирани две спални и баня. Проектирана е малка тераса пред спалните.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е четирискатен, покрит с керемиди. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно Ка-стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 14м
за вилно строителство - 16м

5000

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

МИРОСЛАВ МАРКОВ
МИРОСЛАВ МАРКОВ

БИХТЕ ЛИ МОГЛИ ДА ПРЕЦИЗИРАТЕ СТРОИТЕЛСТВОТО НА ТОЗИ ПРОЕКТ ,КАТО МОНОЛИТНО СТРИТЕЛСТВО ,С ДОГРАМА МАЗИЛКИ ОТВЪН ЗАВЪРШЕН ПОКРИВ ,НА ТАПИ ,НА ЗАМАЗКА ВЪТРЕ?ЦЕНА НА КВ ,М .БЛАГОДАРЯ!

МАРКОВ

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ориентировъчно строителната стойност на къщата е около 300 евро на м2, но ние сме проектантско бюро, а коректна оферта можете да получите от избран от вас строител.


Владислав Ввачев
Владислав Ввачев

Здравейте,

Възможно ли е проекта да се прработи за дървена конструкция и колко би струвала такава преработка ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, възможно е да се преработи проекта с дървена конструкция като леко се оптимизират обемите. Това би оскъпило проекта с 300лв. Поздрави!


Д. Иванов
Д. Иванов

Здравейте, поздравявам Ви за хубавите проекти и прекрасния сайт. Може ли този проект да се изпълни с метална конструкция и колко ще струва? Благодаря.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, възможно е препроектиране на конструкцията и сградата да се реализира с метални елементи. До колко това ще е икономически изгодно от строителна гледна точка на този етап не мога да кажа. Относно проекта, цената му ще се завиши с 200 лв (за включените проектни части). Поздрави!


Ивайло Пенков
Ивайло Пенков

Здравейте , интересува ме може ли да се проектира малко по голяма да стане дневната и от там и още една спалня горе на 2 етаж .И има ли плоча над втория етаж .Благодаря

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, можем да препроектираме всичко според Вашите нужди. Проектът е бил разработван и по двата варианта - с плоча и без. Ще се съобразим с Вашето желание. Поздрави!