Готов проект на къща C14

Информация за проекта:

 • Проект ID: 35
 • Веранди: 1
 • Застроена площ: 71 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 150 кв.м.
 • Етажи: 2
 • Стаи: 3
 • Спални: 2
 • Балкони: 2
 • Бани/WC: 3
 • Тип покрив: Плосък
 • Цена: 5000 лв.

Информация за проекта:

Това е готов проект на ваканционна къща, която е подходяща за прилагане в крайморските райони. Сградата може да се разположи самостоятелно в парцела или да е част от вилно селище с комплексно застрояване. Визията на къщата е модерна с експресивни преплитания на обеми и форми. Във фасадата са използвани облицовка от полирани варовикови плочи, HPL панели с дървена текстура (специално защитени срещу соления морски въздух) и цветна мазилка. Дървените слънцезащитни жалузи, освен че предпазват от прегряване помещенията, добавят детайл и заедно със стъклените парапети създават усещането за лекота на ваканционната къща. Самото излъчване на сградата подсказва летния и характер. Къщата е двуетажна като на първо ниво са проектирани входно антре, дневна с трапезария и кухня, спалня със самостоятелна баня и тоалетна за етажа. Вита стълба води към второ ниво, където е разположена една спалня със самостоятелна баня. Просторни тераси откриват къщата към гледката. Проектирани са големи витрини към двора и към панорамата, за да могат обитателите да се наслаждават на гледката и от помещенията. Същевременно терасите надскачат пред прозорците като по този начин предпазват стаите от преослънчаване.

Конструкцията на къщата е монолитна стоманобетонна с тухлени ограждащи стени с необходимата топлоизолация, монтирана външно. Покривът на сградата е плосък. Дограмата е дървена със стъклопакет от нискоемисионно стъкло.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 17м
за вилно строителство - 19м

5000

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

Коментари

Pavlina hristova
Pavlina hristova

Interesuva me kolko struva ka6tata v gotov vid kato materiali i rabota.ili mi se obadete0895647422

Вожидар божилов
Вожидар божилов

интересувам се по скоро како е разстоянието което заема постройката със отстоянията от 3 метра ми остава точно 9.5 метра към лицето иначе ще се наложи да се събори гараж и дали верандите се включват във отстоянията

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте! Лицето на къщата към улицата е 10.90 метра, така че с отстояниета от по 3 метра трябва да имате минимално лице от около 17 метра. При желание има начин с малка преработка да се вмъкнем в разстояние от 9.50м. Визията и разпределението ще останат същите, просто малко ще се свият спалнята и банята като при това площите на помещенията ще останат същите. Поздрави!


Raynov
Raynov

Здравейте, г-н Петков! Моля свържете се с мен по @адрес, за да ми кажете приблизително цена от начало на изграждането, до ключ колко ще струва. Ясно е, че точна цена не може да се каже, но вие сте в този бизнес и със сигурност знаете +/- ориентировъчно, за какво иде реч. Проекта ми харесва, ще чакам свръзка.

Potager
Potager

Много красив проект, бихте ли ми казали каква е височината на къщата и евентуално ориентировъчна цена на строителството до ключ на имейл адреса ми. Благодаря ви. Имате много хубави проекти.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, благодарим за коментара. Отговорили сме Ви в писмо. Поздрави!


Paola Novova
Paola Novova

Bihte li mi kazali dali tozi proekt moje da se izpalne za kashta s RZP 200 m2,kolko shte struva proektiraneto i ako moje da mi dadete cena do kliuch.

Blagodarq predvaritelno.

P.Novova

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, отговорил съм на въпросите ви в писмо. Поздрави!


Иван иванов
Иван иванов

Този проект, можели да се изпълни в имот със статут на нива 10 кат., на 2 км. от Кърджали, по новата наредба за строеж върху земеделска земИмотът е 5дк.

Ток и вода, първата къща е на 30 метра, предполагаме че от ВИК и EVN може да се прекара съответно чрез заплащане. Или трябва смяна на статута на земята.

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, допускането на застрояване в земеделски земи до голяма степен зависи от изискванията и разпоредбите на местната община. В общия случай трябва да се изработи и одобри ПУП, който да определи видът и големината на застройката, както и да покаже инфраструктурната обвързаност на имота (ток и вода). Едва след това може да се прецени дали може да се разположи конкретната сграда на вашия парцел.


Десимир Иванов
Десимир Иванов

Може ли приблизителна цена за къщата груб строеж?

Поздрави

С най добри пожелания

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, приблизителната цена за изпълнение на груб строеж е около 150 евро/м2. Естествено това е осреднена цена и може да варира в зависимост от местоположението на къщата, района в който се строи, налкона на терена, геоложките особености на почвата и самата строителна фирма. Поздрави!


GERGANA
GERGANA

ZDRAVEITE,BIH ISKALA DA ZNAM KOLKO 6TE STRUVA DOLO GORE PRI ZAVAR6VANE DO KLIU4

Илиан Петков
Илиан Петков

Ориентировъчно строителната стойност е около 380 евро/м2. По-точно остойностяване ще ви бъде дадено от строителните фирми на база нашите проекти и количествяените сметки по всички части. Поздрави!


Evelina
Evelina

Здравейте, бихте ли ми казали приблизителна сума до ключ ?

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, в предишния коментар сме отговорили на този въпрос. Поздрави!


Evgeni Todorov
Evgeni Todorov

Vazmojnolie na vtoria etash oshte edna staq, ot po kasata strana na terasata, smisal kadeto e po malkata terasata da bade staq, s minimalna terasa okolo 2kv.m.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте,
възможно е да се добави стая на втори етаж. Поздрави!


МАРВЕН 2011
МАРВЕН 2011

Здравейте, при нужда от строител за осъществяване на тези красиви проекти ние сме на среща, Можем да ви оставим ориентировъчни цени за груб строеж от 90 - 125 евро / м2 и до ключ от 290 до 350 евро / м2

МАРВЕН 2011
МАРВЕН 2011

Здравейте, при нужда от строител за осъществяване на тези красиви проекти ние сме на среща, Можем да ви оставим ориентировъчни цени за груб строеж от 90 - 125 евро / м2 и до ключ от 290 до 350 евро / м2