Готов проект на къща D07

Информация за проекта:

 • Проект ID: 43
 • Веранди: 2
 • Застроена площ: 107 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 330 кв.м.
 • Етажи: 2
 • Стаи: 7
 • Спални: 5
 • Балкони: 6
 • Бани/WC: 4
 • Тип покрив: Плосък
 • Цена: 7330 лв.

Информация за проекта:

Готов проект на къща D07

7330

Планове:

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

План на покривна тераса

План на покривна тераса

Коментари

Milena Maneva
Milena Maneva

Здравейте този план мн ми хареса, и бих изкача да знам каква ще е цената горе долу за строежа до ключ. Мерси

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, ние сме проектанти и цената, която ще посочим е ориентировъчна. По наши наблюдения и разговори със строители подобна къща би излязла окло 350 до 400 евро на м2 до ключ.


Eli
Eli

Здравейте,Бих искала да попитам колко е сградата в кубически метра?Благодаря ви предварително!Поздрави,

Ели

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, каква кубатура ви интересува: чистата кубатура на помещенията без стени и балкони или кубатура с включени стени, изолации и облицовки.


Eli
Eli

Здравейте,Кубатурата с включени стени, изолации и облицовки.Любопитно ми е дали този проект може да се осъществи на парсел с размери 17,23x30,05x4,07x30,06.Благодаря.Поздрави,

Ели

Ели
Ели

Извинявам се, но имах в предвид чиста кубатура.

Илиан Петков
Илиан Петков

Здравейте, малко сме объркани, защото кубатурата в една къща се използва само за изчисляване на отоплителния обем на въздуха. Все пак ако това Ви интересува може да сметнете площта на помещенията по 2.6 (колкото е светлата височина в помещенията) и ще получите кубатурата за всяко помещение. Пример за дневната и кухнята: (11.48+19.51)х2.6=80.5кубични метраАко искате да проверите дали къщата може да бъде побрана в парцел са Ви необходими размерите на къщата (ширина и дълбочина). В случая къщата е широка 16.30м и е дълбока 8.40м. Размерите, които сте описали за парцела ме навеждат на мисълта, че е трапецовиден. Може да изпратите на имейл скицата, за да проверим каква му е точно геометрията и да преценим дали може да се вмести къщата. Поздрави!


Явор Янков
Явор Янков

Здравейте! Проектът ми допадна мног. Интересува ме дали може да се разработи така, че двете половини на къщата близнак да се слеят като се премахне част от преградната стена. Примерно като на първия етаж да се обеденят двете дневни като стълбищната клетка да бъде разположена в нея. Цевходът да се разположи централно межежду двете стълбища, които да се премахнат и да се свормира голямо входно антре. Възможно ли е на втория етаж да се разположи зона за релакс на мястото на старите стълбищни кшетки с панорамен прозорец обхващащ цялото пространство. Ако е възможно да се увеличи размера на баните на 6 кв. м. Благодаря Ви предварително за отговора

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, всички описани промени са напълно възможни и не виждам пречка проекта да се адаптира съгласно вашите желания. Поздрави!


Mehmed
Mehmed

zdraveite iskam da vi popitam za proekta D07 dolu gore kolko shte struva grubiya stroej blagodarq vi

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, вероятно стойността на грубия строеж ще е в диапазона 150-180 евро на м2. По-точно остойностяване можете да получите от строителните фирми въз основа на конкретния проект и местоположението на Вашия парцел.