Готов проект на къща E16

Информация за проекта:

 • Проект ID: 70
 • Тип покрив: Плосък
 • Застроена площ: 118 кв.м.
 • Разгъната застроена площ: 522 кв.м.
 • Етажи: 4
 • Стаи: 7
 • Спални: 5
 • Балкони: 3
 • Веранди: 1
 • Гараж (брой коли): 2
 • Бани/WC: 4
 • Цена: 12400 лв.

Информация за проекта:

Това е проект на луксозна еднофамилна къща решена в модерен стил. Динамичното преплитане на форми и обеми подчертава тази визия и по този начин отличава тази къща от останалите. Отделено е специално внимание на детайлите и материалите по фасадата. Използвана е облицовка от варовикови плочи, облицовка от дърво и цветна мазилка. Ефирните стъклени парапети не възпрепятстват гледката към морето. Къщата е решена на четири нива, три надземни и едно подземно. На първо ниво са проектирани гараж за две коли и складови помещения. На второ ниво са разположени входно антре, просторна дневна с кът за камина, трапезария, кухня, баня и склад. В проекта на къщата е заложено площно остъкляване по етажите, отваряйки помещенията към двора и към гледката. Овалния обем на трапезарията е почти изцяло остъклен. Пред дневната е проектирана просторна веранда, покрита от дървена пергола. Там е разположен и малък басейн. На трето ниво са разположени четири големи спални, две бани и два дрешника. Пред две от спалните има балкон. На последно ниво е проектирано ателие и главната спалня, която има самостоятелни баня и дрешник. Просторна тераса разкрива прекрасен изглед към морето. Стълбищната клетка стига до покрива, където е развита покривна тераса-градина.

Конструкцията е монолитна стоманобетонна. Ограждащите стени са тухлени с външна топлоизолация. Дограмата е от PVC със стъклопакет от нискоемисионно стъкло. Покривът на къщата е плосък.

Минималното лице на парцела към улицата е:
за жилищно строителство - 18м
за вилно строителство - 20м

12400

Планове:

План на подземен етаж

План на подземен етаж

План на първи етаж

План на първи етаж

План на втори етаж

План на втори етаж

План на трети етаж

План на трети етаж

Коментари

Стелиан Томов
Стелиан Томов

Здравейте ! Искам да попитам нещо за тази къща., просто информативно, защото много ми харесва дизайна и. Имам едно място на 50 метра от морето и точно такава къща най-много ще му приляга. Разположението на имота и 500 кв.м. Да кажем, че трбява да извадим път 5 метра и други маловажни неща, този проект може ли да стане примерно за 400 РЗП, без подземни етажи ако има и пак на 4 етажа, защото ми позволяват 12 метра височина. Ако си я построя при пълен лукс от 500 евро на квадрат да кажем да излезе около 200 000 евро. Възможна ли е такава идея и да напасвате готови проекти с параметри, за други имоти с други изисквания за квадратните метри, това исках да ви попитам и много благодаря !

Светозар Петков
Светозар Петков

Здравейте, можем да променяме и адаптираме проекта по всякакъв начин, така че да отговори изцяло на Вашите желания. Можем да премахваме и добавяме нива, като това ще промени в известна степен визията, но нашата роля като проектанти е да извършим тези промени така, че да запазим естетиката на фасадите. Можете да се свържете с нас на посочените тел. и да обсъдим по-подробно Вашата идея. Поздрави!


Стелиан Томов
Стелиан Томов

Също така и да ви попитам, понеже знам, че сте работили за много стабилни инвеститори. Моя имот е доста привлекателен и вече тръгнаха проектите там от Януари месец се започва сериозно, ще ви бъда благодарен, ако запознаете някой човек, който има ресурс и финанси и желае да спечели. https://www.youtube.com/watch?v=9kFc8gTerV8 Ето ви цялата видео презентация ! Благодаря отново