Пакет „Красив двор“

ПАКЕТ „КРАСИВ ДВОР“

Цената на пакета се определя от големината на двора

Едно от основните и неоспорими предимства на къщата пред апартамента е наличието на двор. Дворът е място за почивка и отдих, нашето частно и неприкосновено /личното/ пространство за допир с природата.Той ни зарежда с положителни емоции, място е за игра на децата и е място за преследване на нашите хоби занимания. През лятото прекарваме повече време в двора отколкото в задушните помещения на къщата.

За да го превърнем в уникално и красиво пространство е нужно творчество и много познания за видовете растения, които да посадим. С избора на пакет "Красив двор" ние ще изработим детайлен ландшафтен проект на Вашия двор. Той ще включва подробна алейна мрежа, която отчита денивелацията на терена. Ще разработим план на градинското осветление, така че то да осветява и да акцентира важните елементи в двора. Ще изберем за Вас правилните растения, които да отговарят на Вашето задание и ще изработим схема на тяхното посаждане. В зависимост от избора на озеленяване ние ще проектираме оптималната автоматична поливна система, която да минимизира нуждата от поддръжка на зелените площи. При нужда ще предвидим дренажна система, която да отвежда бързо и надеждно повърхностните води в следствие на проливни дъждове.

Ландшафтният проект включва проектирането на малки градински елементи като чешми, фонтани, алпинеуми, водни огледала, пейки и ротонди, които дават живот и чар на дворното пространство. Ние ще проектираме за Вас летни кухни и покрити барбекю зони, които да се превърнат в сърцето на Вашата градина. Независимо от големината и мащаба на постройката ние ще Ви консултираме в избора на оптималния вариант.